Jdi na obsah Jdi na menu
 

Nedaleko chaty cca 200 m jsou obchody, restaurace, infocentrum a pošta.
Objekt se nachází 350 m od sjezdovky v Abertamech, která je propojená s novým Ski areálem PLEŠIVEC. Cca 2 km je lyžařské středisko Pernink, kde jsou dva ski areály. Asi 10 km od chaty se nachází Ski areál Potůčky, cca 10 km ski areály na Božím Daru (Novako, Neklid) a SKI areál Klínovec cca 11 km. Nedaleko je to do lázeňského města Karlovy Vary 22 km. Běžkařské stopy za chatou cca 300 m.

V chatě jsou dva apartmány vhodný pro 6+6 osob.
V ceně 12 ks povlečení.


Apartmán přízemí: dva pokoje - první: 4 lůžka (dvě postele + rozkládací pohovka, druhý: 3 lůžka + rozkládací pohovka, vybavený kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, lednice, rychlovarná konvice, sporák, nádobí, příbory...).  

Sociální zařízení (sprchový kout + WC).

Společenská místnost (krbová kamna, TV).

Apartmán první patro: tři pokoje, první pokoj-2 lůžka + vybavený kuch. kout (el. dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, lednice, nádobí, příbory ...) druhý pokoj - 4 lůžka(dvě postele + rozkládací pohovka, třetí pokoj (menší) palanda + lůžko.

Soc. zařízení (sprchový kout + WC).

Za chatou je zahrada s možností posezení, opékání a grilování. Zastřešené sezení - PAŘIBOUDA. Stůl na stolní tenis, šipky, hřiště na petang. Pro děti pískoviště a prolézačky. V zimě sněhové radovánky (stavění iglú, jezdění na talířích).  

Možnost úschovy kol a lyží!

Chata je vytápěná elektrikou prostřednictvím olejových radiátorů.

WiFi připojení.

Parkování u chaty.

Pobyt s domácím zvířetem je možný.

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Zahrada